Cioacă joacă șah cu Justiția și leapșa cu fiul minor

Cristian Cioacă este Cristian Cioacă. Nu are nevoie de o introducere. Și-a făcut-o singur. Ceea ce mă miră, însă, este că ucenicii Justiției încă-l mai cred. Cu  mii de variante ale urmelor de sânge. Cu varianta „căutați-o pe Elodia în mânăstiri”. O altă variantă- „a plecat din țară”. Interpolul știe. Totul a fost jucat de Cioacă și acceptat de Jusitiție. Este ca un film prost în care ea, Justiția, are rolul principal. Acum, polițistul face o nouă mutare. E aproape de șah mat. Și-a introdus în proces fiul de 8 ani. Ca parte vătămată. Îl implică în procesul în care tatăl său este acuzat de omor calificat și profanare de morminte.

cioaca

Un singur episod…Unde-i sângele? Nu-i!

Cioacă a avut trei variante ale urmelor de sânge de la el din casă. Prima, sângele este de la două avorturi făcute de Elodia în casă. Apoi a susținut că sângele nu ar fi sânge, ci pata ar fi fost rezultatul umidității din baie care a făcut condens și s-a infiltrat în perete. Acum, spune, prin vocea „dreptății”, doamna avocat Maria Vasii, că sângele ar fi adeziv, iar peretele ar fi fost stropit cu trei picături de sânge de un instalator, care s-a rănit. Astfel, susține că o eprubetă cu sânge ar fi fost cantitatea găsită și în casa lui.

Jocul cu sentința se ține la CEDO

Cioacă a trimis o scrisoare către CEDO în care nu cere bani, ci să se rezolve situația. Pentru a-și susține cauza a spus că procurorii l-au văzut de la început drept un criminal. Acum, mai spune că au plasat probe în casa lui. Cât timp a durat percheziția, el ar fi fost purtat pe la shaormerii de colegul lui polițist. În plus, a spus că Elodia Ghinescu ar fi plecat din țară în 2007, potrivit datelor Interpol. Însă, CEDO răspunde greu. Senținta lui se apropia cu pași repezi. Așa că a mai făcut o strategie, care a fost acceptată de instanță. Și-a implicat fiul minor, de doar opt ani, ca parte în procesul în care tatăl lui este acuzat de omor calificat și profanare de morminte. O mutare inteligentă dacă o privim de pe partea polițistului. Acum, Tribunalul Argeș s-a implicat și cere un curator, adică o persoană care să reprezinte în instanță minorul. Procesul a fost amânat până pe 2 aprilie. Ceea ce vrea Cioacă să câștige este timp. Implicarea fiului său în proces nu o să facă decât să tergiverseze procesul pentru că va implica mai multe părți și, eventual, procese pentru a obține custodia.

P.S.: NU aș fi scris despre el. Însă, întregul proces al lui Cioacă arată cu degetul Justiția din România, jucată pe degete un polițist oarecare. Povestea este mult mai lungă. Durează de peste șase ani. Fiecare proces a fost un ban aruncat în joc. Unul cu o singură față.

Reclame

Tag-uri:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

The BeLoved G.

Be the one you love

Fashion with no limits

Smile! You’re at the best fashion site ever

Ce-am mai descoperit azi

Muzici. Cărți. Oameni. Chestii. Oportunități.

My Blog

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

That Random Comic Blog

Life is a comic strip and we are the characters.

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

sperantaunuiartist.ro

Acest site isi propune sa promoveze cultura in pictura

A d i n a M i r e l a B u r l a n

© Copyright Adina Mirela, All rights reserved, O ilustratoare visătoare Oamenii care visează sunt suflete prețioase

Paiat(z)a

Un izvor de intelepciune

endorfinul

diminueaza perceptia durerii

I'm feeling free RO

Ce nu văd alţii vedem noi

Alexbidam - Blogul fara nume

Un blog cu toate pentru toti

Doman Daniel Blog

A fine WordPress.com site

luizapuia

Cuvintele potrivite sunt mereu simple..

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

%d blogeri au apreciat asta: