Cum ați promovat-o gratis pe Mihaela Rădulescu, mama scrisorilor deschise

Echipa de Public Relations a PRO TV-ului este extraordinar de bună și întotdeuana postul de televiziune a reușit să facă din persoane „trecute” în showbiz vedete extrem de actuale și „pe val”. Este și cazul Mihaelei Rădulescu, de care nu mai auzisem de ceva vreme.

Am auzit după prima emisiune „Românii au talent”, când Mihaela Rădulescu a fost criticată că s-a tăvălit în făină și că i-a spus unei puștoaice de 14 ani că este grasă. Un fel de Cheloo la X Factor. El parcă nu se tăvălea. Mihaela Rădulescu a pus întotdeuna, în întreaga sa carieră, accent pe sexualitatea ei, pe care a folosit-o ca un atu. Așa au folosit-o și PR-iștii. Mihaela Rădulescu joacă un rol la „Românii au talent”, unul în care se pune accent  pe sexualitatea divei și pe franchețea juratei. Pare prostie. M-am uitat la a doua emisiune doar pentru a vedea prestația Mihaelei Rădulescu. M-a iritat prin abundența momentelor jenante și penibile. Nu știu pentru câți bani o face, dar am citit un titlu că Dani Oțil e invidios. Cu toate acestea, am înțeles imediat că e un rol, unul ieftin, pe care (presupun) și l-a asumat. Și am schimbat canalul de televiziune.

Mi se par extrem de inocenți cei care consideră că ei au schimbat „Românii au talent”, l-au făcut mai curat. Emisiunile sunt filmate încă din vară și montate în mare parte.

Deci, vă rog, lăsați-mă cu scrisorile deschise și încetați s-o faceți pe Mihaela Rădulescu mai mult decât este. Comentând fiecare gest și fiecare afirmație a Mihaelei Rădulescu nu facem decât să-i creștem suma de pe contract, pe principiul „cu cât ești mai vedetă, cu atât ceri mai mult”. Asta nu s-a întâmplat înainte de „Românii au talent”, nu s-a întâmplat înainte de a semna contractul cu PRO TV ca Mihaela Rădulescu să aibă postări acide care să genereze discuții și totodată utilizatori activi care să-i viralizeze numele. Ăsta-i contractul. Și dacă e așa, voi, dragii mei, sunteți doar niște voluntari neplătiți, iar munca voastră nu este luată în considerare ca experiență.

Am văzut scrisori deschise către „Dragă Mihaela Rădulescu” mai multe decât i-au fost adresate lui Traian Băsescu în zece ani de mandat. Cred că ar trebui să vă gândiți că fiecare job presupune sacrificii, mai mult sau mai puțin expuse și că Mihaela Rădulescu este acum o imagine marca PRO TV, care scrie tocmai pentru ca numele său să genereze dezbateri în online. Klaus Iohannis a câștigat alegerile cu oameni din online, aceiași oameni pot fi influențați să fie transformați în audiență (nu că n-ar avea-o PRO TV-ul). Orientarea publicului către mediul online a atras multe campanii care au orientat internauții către ceea ce dorea cel care le lansa. Vot, televiziune, ieșiri în stradă. Nu vă mai lăsați influențați, atât vă spun, că-n orice pas pe care-l faceți în societate cineva vrea să vă facă să acționați în interesul său de serviciu, fără să vă dați seama, bineînțeles. E tehnică de publicitate, relații publice, jurnalism, politică, economie, etc. Și nu spun că e rea, e excelentă, problema sunt oamenii care trăiesc în „gașcă”, prea leneși pentru a gândi pentru ei, prea comozi pentru a-i lăsa pe alții s-o facă.

Reclame

Tag-uri:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

The BeLoved G.

Be the one you love

Fashion with no limits

Smile! You’re at the best fashion site ever

Ce-am mai descoperit azi

Muzici. Cărți. Oameni. Chestii. Oportunități.

My Blog

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

That Random Comic Blog

Life is a comic strip and we are the characters.

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

sperantaunuiartist.ro

Acest site isi propune sa promoveze cultura in pictura

A d i n a M i r e l a B u r l a n

© Copyright Adina Mirela, All rights reserved, O ilustratoare visătoare Oamenii care visează sunt suflete prețioase

Paiat(z)a

Un izvor de intelepciune

endorfinul

diminueaza perceptia durerii

I'm feeling free RO

Ce nu văd alţii vedem noi

Alexbidam - Blogul fara nume

Un blog cu toate pentru toti

Doman Daniel Blog

A fine WordPress.com site

luizapuia

Cuvintele potrivite sunt mereu simple..

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

%d blogeri au apreciat asta: